< Terug naar overzicht

Crowdfunding actie

Lokaal

14 oktober 2019

Doen jullie mee aan deze leuke crowdfunding actie voor onze asielhonden en katten?

Sommige honden en katten hebben wat extra aandacht nodig of verblijven korte tijd in de ziekenboeg. Voor deze dieren willen we extra goed zorgen met een aantal verrijkingsmiddelen die meteen het eten wat leuker maken, maar nog belangrijker is om zo hun stress te kunnen reduceren.

Wat willen we aanschaffen?

🔶Lickimatjes voor de honden. Deze gebruiken we om het blikvoer van honden op uit te smeren, zodat ze het zo rustig kunnen opeten. Dit werkt stress reducerend en dat is voor sommige van onze honden heel fijn!

🔶Woefstock kluiven voor de honden. Deze koffiehout-kauwstaaf is bijzonder hard en zorgt daarom voor een langdurige bezigheid. Dit is erg prettig bij slecht weer wanneer ze wat meer binnen verblijven en ook voor gedurende de nacht.

🔶District 70 Spy krab-en speelgelegenheidvoor katten. Dit is interactief kattenspeelgoed om mee te spelen en aan te krabben. Dit is heel goed geschikt om verveling tegen te gaan in de katten quarantaine en ziekenboeg, waar de katten enige tijd verblijven in kleinere ruimtes.

🔶Trixie catnip Matatabi lolly’s voor de katten. Deze lolly's zijn gemaakt van 100% natuurlijk matatabi. De stick zorgt ervoor zorgen dat de asielkatten zich door de geurverrijking even kunnen ontspannen. Heerlijk!

Help jij mee om deze producten te kunnen kopen?
Namens onze honden en katten hartelijk bedankt!🐈🐕

Vie deze Link kunt u doneren