< Terug naar overzicht

Katten verwend met geweldige krabpalen

Lokaal

21 juli 2019

Afgelopen vrijdag hebben wij met een hele grote glimlach op ons gezicht een vrachtwagen met een bijzondere levering ons terrein op zien rijdenβ›Ÿ...een vrachtwagen gevuld met heel veel dozen: een verrassing voor al onze katten!

Dankzij de geweldige gift die wij een paar weken geleden mochten ontvangen van Arie en Willem Huisman πŸ€— hebben we namelijk, naast diverse hondenartikelen die hoognodig waren, maar liefst 10 gloednieuwe, oerdegelijke, stabiele en supergrote krabpalen kunnen aanschaffen. Krabpalen die ook bij intensief gebruik lang mee kunnen in onze kattenkamers.🐈

De aanschaf van wel 10 van deze krabpalen is mogelijk gemaakt door de firma Dierenvilla in Waalwijk, de leverancier van de krabpalen (www.dierenvilla.nl). Zij hebben ons aangeboden de aanschaf van de palen ook voor een groot deel te sponsoren. Dank jullie wel Dierenvilla! Jullie hebben veel katten die bij ons verblijven nu en in de toekomst heel blij gemaakt! πŸ€—

Elke kamer in ons kattenverblijf is voorzien van een geweldige krabpaal die de door de katten zo gewilde hoge ligplaatsen, veilige verstopplekjes en meerdere krab mogelijkheden heeft.

Of het een succes is? Het antwoord is Ja, een groot succes! De katten zijn helemaal in hun nopjes: er wordt geklauterd, gesnuffeld, gekrabd, verstoppertje gespeeld en vervolgens heerlijk rustig geslapen op 1 van de zachte plekjes die elke paal biedt.

Als de katten blij zijn zijn wij dat ook! Dank jullie wel sponsoren!”πŸ™πŸΎ