< Terug naar overzicht

Keurmerk Opvang certificaat voor dierenopvang Krimpen

Lokaal

19 september 2019

Feestelijke onthulling Keurmerk Opvang voor ons team Krimpen in het bijzijn van wethouder John Janson.

Steeds meer dierenopvangcentra van de Dierenbescherming behalen het Keurmerk Opvang. Dit Keurmerk wordt verleend door de onafhankelijke organisatie Kiwa Verin en bestaat uit een digitaal assessment en een audit op locatie waarin de professionaliteit van de betreffende opvang wordt getoetst.

Welzijn, kennis en zorg

Het hele team van het Dierenopvangcentrum Krimpen heeft hard gewerkt met een glansrijk behaald beoordelingsrapport als resultaat, waar we trots op zijn. Bij de kattenafdeling vielen vooral de professionele ervaring, structuur en adequate werkwijze op. Verder beschikt het team over veel expertise op gebied van voeding, welzijn en de socialisatie van de dieren. Ook bij snelle en vooral gerichte herplaatsing, waarbij vooral gekeken wordt naar de natuurlijke behoefte van elk individueel dier, behaalde het team hoge scores. Kernwoorden die helemaal bij dit team passen zijn welzijn, kennis en zorg.
“Het is goed te zien dat een kwalitatief Keurmerk in samenwerking met de vele vrijwilligers tot stand kan komen.”, aldus wethouder Janson.

v.l.n.r. Hond Pip, Marlous Nederhoff, Peter Vriends en wethouder John Janson

Feestelijke onthulling met de wethouder van Krimpen

De aanwezig wethouder John Janson van de gemeente Krimpen had de eer om samen met beheerder Peter Vriends en medewerker Marloes Nederhoff het officiële bijbehorende Keurmerk Opvang bord aan de gevel te bevestigen. Hond Pip bezegelde het geheel met een vastberaden poot afdruk. 

De wethouder, medewerkers, vrijwilligers en de Regio Manager van de William van de Wetering genoten na afloop van de bijpassende Keurmerk Opvang taart.

Feestelijke Keurmerk Opvang Taartv.l.n.r. Marlous Nederhoff, Iris Mayer, Maribelle van Rutten, wethouder John Janson, William van de Wetering, Peter Vriends