Minimax dierenartspraktijk

Bij Dierenopvangcentrum Rotterdam hebben we ook een Minimax dierendokter, waarbij huisdiereigenaren met een uitkering van de gemeente Rotterdam tegen minimale kosten hun huisdier (hond, kat, konijn of knaagdier) kunnen laten behandelen.

Minimale kosten voor mensen met een uitkering

Er zijn meer mensen dan ooit die elke cent moeten omdraaien. Soms doen ze van pure wanhoop hun geliefde huisdier weg, omdat ze de dierenarts niet kunnen betalen. Of ze wachten steeds langer voordat ze uiteindelijk naar een dierenarts gaan, wat niet bevorderlijk is voor het welzijn van het dier. Deze dieren verdienen de zorg die ze nodig hebben en horen niet lange tijd met diverse kwalen rond te lopen.

Om in aanmerking te komen voor deze bijzondere dierenzorg moeten huisdierenbezitters aan een aantal eisen voldoen:

  • Een huisdiereigenaar mag maximaal met twee dieren (per woonadres) komen
  • De dieren moeten gechipt zijn of moeten bij het eerste bezoek gechipt worden 
  • De eigenaar ontvangt een uitkering van gemeente Rotterdam. Dit inkomen moet wel aangetoond kunnen worden

Als aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, kan een afspraak gemaakt worden met de dierenartspraktijk van ons dierenopvangcentrum. Tijdens het bezoek aan onze Minimax dierendokter dient de eigenaar een recente uitkeringsspecificatie van de gemeente Rotterdam en een geldig legitimatiebewijs bij zich te hebben.

De Minimax dierendokter is vijf dagen per week aanwezig in Dierenopvangcentrum Rotterdam.

Meer informatie over Minimax Dierendokter

Openingstijden

Minimax Dierendokter Rotterdam is geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 16:30 uur. We zijn vanaf 9.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 - 34 37 107.