Minimax dierenartspraktijk

Let op: vanwege een personeelstekort is onze Minimaxpraktijk tot nader order gesloten. Lees hier waar u nu terecht kunt.

Bij het oude Dierenopvangcentrum Rotterdam hebben we ook Minimax Dierendokter, waarbij huisdiereigenaren met een uitkering en woonachtig in Zuid-Holland tegen minimale kosten hun huisdier (hond, kat, konijn of knaagdier) kunnen laten behandelen.

Minimale kosten voor mensen met een uitkering

Er zijn meer mensen dan ooit die elke cent moeten omdraaien. Soms doen ze van pure wanhoop hun geliefde huisdier weg, omdat ze de dierenarts niet kunnen betalen. Of ze wachten steeds langer voordat ze uiteindelijk naar een dierenarts gaan, wat niet bevorderlijk is voor het welzijn van het dier. Deze dieren verdienen de zorg die ze nodig hebben en horen niet lange tijd met diverse kwalen rond te lopen.

Om in aanmerking te komen voor deze bijzondere dierenzorg moeten huisdierenbezitters aan een aantal eisen voldoen:

  • Een huisdiereigenaar mag maximaal met twee dieren (per woonadres) komen voor het Minimax tarief
  • De dieren moeten gechipt zijn of moeten bij het eerste bezoek gechipt worden 
  • De eigenaar ontvangt een uitkering of verdient onder het bijstandsniveau. Dit inkomen moet wel aangetoond kunnen worden
  • De eigenaar is woonachtig in Zuid-Holland

Als aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, kan een afspraak gemaakt worden met de dierenartspraktijk. Tijdens het bezoek bij Minimax Dierendokter dient de eigenaar een recente uitkeringsspecificatie bij zich te hebben.

Openingstijden

Minimax Dierendokter Rotterdam is geopend van maandag t/m vrijdag, van 08:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 16:30 uur. We zijn vanaf 9.00 uur telefonisch bereikbaar via 088 - 34 37 107.

Meer informatie over Minimax Dierendokter