< Terug naar overzicht

Zomersluiting Minimax Dierenartspraktijk van 29 juli tot 16 september

29 juli 2019

Gedurende de zomermaanden, van 29 juli tot 16 september, zijn wij gesloten. Wegens een aanhoudend tekort aan personeel kunnen we de gewenste kwalitatieve zorg in deze periode helaas niet garanderen. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Alternatieven

Tijdens onze zomersluiting kunt u bijvoorbeeld terecht bij de vestiging Rotterdam-Noord* van de Dr Woof kliniek of bij Dierenartsenpraktijk Overschie. Deze klinieken houden in hun tarifering tijdens de zomersluiting van Minimax Dierendokters rekening met minima.

Afhalen dieetvoer en medicijnen

Heeft u al een afspraak met Minimax Dierenartspraktijk om dieetvoer en/of medicijnen af te halen met uw AOW- of jeugdtegoed? Dan kunt u dit tijdens de zomersluiting doen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 15.00 - 17.00 uur. Er kunnen ook dan geen dieren worden behandeld.

*Als u op een andere locatie van Dr Woof langs wilt komen, dan verzoeken zij u eerst contact op te nemen met de locatie Rotterdam-Noord.

Vragen

Heeft u vragen die in bovengenoemde tekst niet beantwoord worden, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Service en Informatie van de Dierenbescherming via 088-8113000 of via vraag@dierenbescherming.nl.