Binkie

Omschrijving

Binkie die met zijn knappe kop alle vrouwenharten hier doet smelten!

Binkie doet dan ook hard to get en laat zich niet zomaar veroveren, daar zijn toch echt wel wat koekjes voor nodig. Maar eigenlijk is Binkie een hele makkelijke; na het incasseren van zijn koekjes is het al vrij snel goed. Hij vindt het heerlijk om massages te krijgen in zijn kennel; het is een echte knuffelkont (zie ook het filmpje). Binkie is één van onze Dutch Cell Dogs. Onder begeleiding van kynologische instructeurs is hij gekoppeld aan een gedetineerde en heeft verschillende oefeningen geleerd tijdens deze trainingen. Deze trainingen zijn afgerond en wij hopen daarom dat Binkie snel een nieuw thuis vindt. 

Zodra hij denkt een commando te horen, luistert hij direct aandachtig en gooit álles(!) in de strijd om die beloning (snoep) te bemachtigen. Vroeg je een 'zit'? Dan ligt Binkie in de 'af'. Vroeg je een 'plat'? Dan maakt Binkie er een mooie 'af' van. Het lukt hem niet meer om te luisteren, hij begint zo enthousiast van alles uit de kast te trekken om dat koekje maar binnen te krijgen! Ach, het is wel aandoenlijk! 

Binkie is een knappe vent van 7 jaar en krijgt dagelijks één tabletje Apoquel voor zijn gevoelige huidje. Wij zijn voor onze Binkie op zoek naar mensen die het heerlijk vinden lekker met hem aan de wandel te gaan, het leuk vinden om met hem op een positieve manier aan het werk te gaan en iemand met geduld om hem liefdevol te begeleiden. 

Dus bent of kent u iemand die deze kanjer een liefdevol thuis kan bieden, neem dan snel contact met ons voor een kennismaking met hem en wie weet is het liefde op het eerste gezicht...

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht