Toby (met filmpje op muziek)

Omschrijving

Toby is een cypers-witte gecastreerde kater van ongeveer 8 jaar oud. Deze grappige kater is gevonden maar zijn baasje heeft zich niet gemeld dus daarom gaan wij nu op zoek naar een nieuw baasje voor hem.

Zijn grappige kop en gekke fratsen zorgen voor de nodige lol. Toby speelt namelijk dagelijks verstoppertje met ons ( lees: hij gaat om het hoekje van de deur wachten tot wij om een hoekje gluren waar hij is om vervolgens met een gekke sprong weg te springen). Aan zijn kopje kunnen wij goed aflezen wat zijn plannen zijn. Hij kan zichzelf entertainen met een balletje of muisje en vindt jagen op een speelhengel erg leuk ( hij hangt dan nog wel eens ondersteboven in de krabpaal). Zodra hij moe is kan hij enorm genieten van een kroelsessie. Toby's grootste wens is een huis met een wilderige tuin waar hij in kan rond struinen.

Omdat Toby's huid en vacht mooi te houden is het zéér belangrijk dat hij consequent zijn vlooien pipetjes krijgt. 1 beet van een vlo en Toby krijgt extreme jeuk met alle gevolgen van dien.

Ben jij op zoek naar een leuke, lieve en vooral lollige kater en ben je in het bezit van een wilde tuin? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl . Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht