Misty

Omschrijving

Misty is een wit-zwarte gecastreerde kater van ongeveer 4 jaar oud. Deze knappe kater is bij ons terecht gekomen nadat zijn baasje is overleden. Nabestaanden hebben geprobeerd hem in huis te nemen maar dit klikte niet.

Wij zoeken voor Misty een huis met tuin zonder dieren. Een baasje die hem zijn eigen gang laat gaan en Misty in zijn waarde laat. In eerste instantie is Misty erg onzeker en weet dan ook niet zo goed wat hij met de situatie aan moet. Hij probeert door kopjes te geven zijn geurtje over te brengen op mensen maar bijna iedereen denkt dan “ah wat lief hij wil aangehaald worden” en dit is zeker niet het geval. Doe je dit wel dan reageert Misty hier niet erg vriendelijk op. Wanneer hij eenmaal gewend is ontpopt hij zich tot een vrolijke speelse kater die graag buiten gaat jagen en dan ook kan genieten van een kroelsessie.

Ben jij dat rustige baasje zonder kinderen en andere dieren? Begrijp je dat er eerst een vertrouwensband moet groeien voor Misty durft te laten zien dat hij best lief is? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl  Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht