Lara

Omschrijving

Lara is een blauw-cypers-wit poesje van ongeveer 6 jaar oud. Deze kleine dame is zeer angstig gevonden onder een trampoline. Al snel was duidelijk dat Lara ontzettend veel pijn had omdat haar bekje ernstig ontstoken was.

Inmiddels is Lara bij de tandarts geweest en nu de pijn weg is ontpopt zij zich in een ontzettend lief, tikje verlegen, poesje die er geen genoeg van kan krijgen wanneer wij haar vertellen hoe mooi ze is. Ze trappelt van genot en komt dan ook graag een knuffel halen. Ook begint Lara nu wat te spelen met haar muisje. Wij verwachten dat Lara nadat zij volledig is herstelt een hele gezellige aanwinst kan zijn. Omdat Lara van nature iets verlegen is zoeken wij voor haar een rustig huisje en kinderen vanaf 12 jaar die al katten gewend zijn verwachten wij geen problemen mee.

Wij zijn haar op dit moment nog aan het leren kennen, zo willen wij nog weten of Lara katten leuk vindt en of zij graag naar buiten gaat of niet, maar mocht je nu al nieuwsgierig zijn geworden dan mag je natuurlijk altijd even een mailtje sturen met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht