Lady

Omschrijving

Lady is een cypers-rode poesje van ongeveer 3 jaar oud. Deze knappe dame is gevonden maar haar baasje heeft zich nooit bij ons gemeld. Daarom gaan wij nu op zoek naar een nieuw baasje voor haar.

Wanneer de naam Lady valt bij ons in de opvang tovert het bij iedereen een glimlach op het gezicht aangezien zij intern een heuse beroemdheid is geworden. Lady geeft namelijk dagelijks voorstellingen waarin bijna alle facetten voorkomen. Humor wanneer zij aan het spelen is met haar springveer of muisje, spanning en sensatie wanneer zij acrobatische toeren uithaalt om op je schouder te zitten ( ja dit lukt haar iedere keer weer en mocht dit dreigen te mislukken dan is een ligplaats op jouw rug ook prima), een tikje drama als afsluiter wanneer je haar verblijf verlaat en zij met haar zieligste gezichtje je nakijkt terwijl je weg loopt.

Wij zoeken voor haar een speciaal baasje want Lady heeft bronchitis. Daarom is het voor haar gezondheid van belang dat er in haar huis niet gerookt wordt o.a en er dagelijks afgestoft wordt. Mocht je meer informatie willen over bronchitis dan is het altijd verstandig om contact op te nemen met de dierenarts. Zeer binnenkort wordt Lady gesteriliseerd en zodra zij hiervan is hersteld mag zij met haar nieuwe baasje mee. Kennis maken met Lady kan natuurlijk wel alvast!

Ben jij díe niet-roker met humor en liefde die wij voor haar zoeken? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl . Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking en zit Lady binnenkort bij jou op je schouder.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht