Zola

Omschrijving

Zola is een lapjes-witte gesteriliseerde poes van ongeveer 2 ½ jaar oud. Zij is afgestaan omdat zij agressie vertoonde naar de nieuwe vriend van haar baasje.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het uitvinden van Zola’s prikkel punten en werken samen met haar om zoveel mogelijk spanning bij haar weg te nemen. Ieder geluidje, geurtje en beweging komt bij haar hard binnen waardoor zij geirriteerd raakt. De spanning bouwt op en komt tot een uitbarsting wanneer je haar aanraakt.

Gelukkig hebben wij wel al haar gekke speelse buien mogen zien waarin zij de grootste lol heeft met een muisje of een ander speeltje. Wij hopen regelmatig een update te kunnen plaatsen om de vorderingen te kunnen melden van deze mooie meid.

Haar toekomstige huisje moet beschikken over een tuin en haar baasje heeft bij voorkeur al ervaring met een overprikkelde kat. Daarnaast zal het Zola goed doen als er niet veel drukte in haar nieuwe huis is en er geen kleine kinderen wonen. Ben je nu al nieuwsgierig geworden? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl .

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht