Alice, Pumba en Nala

Omschrijving

Kittens en moeder zoeken thuis!

Alice is een muisgrijze dame van ongeveer anderhalf jaar oud. Zij is hoogzwanger bij ons terecht gekomen maar helaas klopte haar chip gegevens niet waardoor wij haar baasje niet konden informeren dat zij gevonden was. Gelukkig kon zij terecht in een gastgezin waar zij bevallen is van haar 4 kittens. Inmiddels is het zover dat zij op eigen benen kunnen staan en wij op zoek gaan naar nieuwe lieve baasjes.

Alice is een onzekere poes die wat langer nodig heeft om mensen te vertrouwen. Ze vindt alles nog spannend en probeert zich dan ook onzichtbaar te maken wanneer zij vreemde mensen ontmoet. Wij zijn er van overtuigd dat er in Alice absoluut een lieve speelse dame schuilt! Zij zoekt dan ook een rustig één of twee persoons huishouden zonder kinderen. Rust en regelmaat zullen haar goed doen. Op dit moment zorgt zij ook nog steeds ontzettend goed voor haar kleintjes waardoor zij zichzelf wegcijferd.

Pumba is een zwart katertje. Hij is de meest vocale van het stel en ontzettend grappig, zo loopt hij graag met een muisje in zijn bekje en kan hele gevechten hebben met het bed.
Nala is een cypers poesje. Zij lijkt qua karakter wat meer op haar moeder, lief maar in eerste instantie vindt ze alles spannend. Zij wordt ontzettend blij van een stokje met veren om mee te spelen.

Ze zijn allemaal gewend om op bed te komen en zouden het héél fijn vinden als zij bij hun nieuwe baasje ook op bed mogen slapen. Allemaal vinden ze kinderen héél erg eng dus daarom zoeken wij huisjes voor ze waar geen kinderen wonen of komen en ze zouden het héél fijn vinden als zij niet naar buiten hoeven te gaan van hun baasje.

Wij zoeken voor Alice een huis samen met Nala en Pumba, dus als trio! Denk jij dat je het baasje bent die wij zoeken? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl . Langs komen voor deze kanjers heeft geen zin omdat zij NIET in het asiel verblijven.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht