Bobo (met filmpje)

Omschrijving

Bobo is een rode gecastreerde kater van ongeveer 8 jaar oud. Deze flinke heer is gevonden maar zijn baasje hebben wij niet kunnen achterhalen.

Wanneer je deze charmante kater bezoekt zie je zijn pret oogjes al glimmen. Hij komt enthousiast naar je toe voor een heerlijke kroelsessie waarbij hij lekker naast je komt liggen of half op je schoot. Zijn neusje werkt prima want hij weet direct snoepjes te vinden en kattenkruid. Voor Bobo’s gezondheid is het verstandig om wat gewicht kwijt te raken want Bobo blijkt artrose in beide knieen te hebben. Om er voor te zorgen dat hij goed en pijnvrij kan bewegen krijgt hij iedere dag een pijnstiller over zijn eten. Dit heeft hij levenslang nodig maar de ervaring is dat dit vaak wel wat afgebouwd kan worden.

Bobo is nu nog herstellende van een gebitsanering en wij zijn hem steeds beter aan het leren kennen maar mocht je nu al nieuwsgierig zijn geworden stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht