Kiko

Omschrijving

Kiko is een cypers-witte gecastreerde kater van bijna 3 jaar oud. Deze kanjer is afgestaan omdat hij de buurt kat-vrij wilde houden. Tijdens zijn patrouilles vocht hij er op los om alle “indringers” te verjagen en dit was natuurlijk voor niemand leuk.

In eerste instantie was Kiko ontzettend angstig bij ons in het asiel maar gelukkig kreeg hij toch wel door wij ontzettend lief zijn en nog belangrijker: hem van lekker eten voorzien. Al snel liet Kiko letterlijk van zich horen alsof hij er zeker van wilde zijn dat wij hem niet zouden vergeten. Tegenwoordig loopt Kiko zijn dagelijkse rondes bij ons in het asiel en inspecteert hij alles grondig. Hij controleert of er stof op onze keukenkastjes ligt, duikt de kasten in om te controleren of daar alles nog op orde is en loopt als een heuse gevangenisbewaarder langs de overige verblijven om te kijken of deze “gedetineerden” zich aan de regels houden.

Iedere dag laat Kiko ons lachen door ons alleen al aan te kijken. Hij heeft dan echte pret oogjes en begroet ons razend enthousiast. Hij loopt dan ook graag met je mee en gaat op zijn achterpootjes staan om kopjes te kunnen geven.

Wij zoeken voor deze kanjer een huis met een afgeschermde tuin waar Kiko niet uit kan en andere katten niet in kunnen, een baasje die hem lekker zijn eigen gang laat gaan maar ook zo nu en dan eventjes wil knuffelen, maar vooral een baasje met humor want dat heeft Kiko ook! Kleine kindertjes vindt Kiko maar vreemde drukke wezens maar oudere kinderen die katten gewend zijn vindt hij prima.

Ben jij het baasje die wij zoeken voor hem? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl.  Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking en krijg jij ook pret oogjes bij het zien van Kiko.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht