Wendy (met filmpje)

Omschrijving

Wendy is een cyperse gesteriliseerde poes van ongeveer 3 jaar oud.  Zij is door haar baasje achter gelaten omdat deze niet meer voor haar kon zorgen. Helaas heeft hij/zij geen verdere informatie achter gelaten.

Wanneer je Wendy bezoekt is de kans heel groot dat zij je voor de deur al op zit te wachten en je enthousiast begroet door middel van kopjes geven tegen je benen. Zo af en toe een miauwtje erbij en het lijkt dolle pret. Nu weten we dat Wendy inderdaad erg gezellig kan zijn maar wij kennen ook haar andere kant: nee is nee en kopjes geven betekent niet " aai mij ". Wanneer er sprake is van wederzijdse liefde kan het ook niet meer stuk bij haar. Andere katten vindt ze vreselijk, wanneer ze die ziet ontploft ze en wil ze graag op de vuist.

Wij zoeken voor deze kieskeurige dame een rustig huisje met tuin waar geen kinderen wonen/komen i.v.m haar temperament wanneer zij iets niet wil. Een huis zonder andere dieren vanzelfsprekend, maar vooral een baasje die begrijpt dat een relatie moet groeien. Denk jij dat je misschien wel de ware bent voor deze knappe dame? Stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl . Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht