Morris

Omschrijving

Morris is een rode gecastreerde kater van bijna 6 jaar oud. Deze knappe kater is afgestaan omdat hij buiten met de katten uit buurt vocht.

Wij zoeken nu voor hem een tuin die afgeschermd is zodat er geen katten in zijn tuin kunnen komen en Morris zelf er niet uit kan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een hoge schutting waar een strook gaas bovenop staat. Zo kan hij, en de katten uit de buurt, veilig naar buiten en voorkom je wonden en eventuele boze buren.

Morris is een lieve kater die graag bij je in de buurt is maar niet per se continue lichamelijk contact wil. Hij komt lekker naast je liggen en zo nu en dan op schoot en kan er van genieten om op het voeteinde van je bed een tukkie te doen. Kleine kindjes is hij niet gewend maar kinderen vanaf 12 jaar wel. Honden vindt Morris ontzettend eng.

Wij zijn hem op dit moment nog aan het leren kennen dus meer informatie en foto’s volgen nog maar mocht je nu al nieuwsgierig zijn geworden, stuur dan snel een mailtje met wat informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie/woonplaats en wensen naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl.  Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht