Google

Omschrijving

Google is een zwart-witte gecastreerde kater van ongeveer 8 jaar oud die langere tijd dakloos is geworden door omstandigheden. Gelukkig hebben buren zich over hem ontfermd en hem uiteindelijk in een mandje gekregen zodat hij naar ons gebracht kon worden.

In eerste instantie nam Google dit niemand in dank af en was hij zo bang dat hij ons op afstand wilde houden. Inmiddels weten wij dat Google eigenlijk gewoon heel erg lief en speels is! Oké de eerste 2 weken werden wij iedere ochtend begroet met blazen maar zodra wij dan iets tegen hem zeiden kwam hij enthousiast uit zijn mandje voor een kroelsessie en een lekker hapje. Zijn krabpaal weet hij goed te gebruiken en spelen met een speelhengel vindt hij toch eigenlijk ook wel heel leuk. Google ligt graag op schoot en geeft harde kopstoten.

Verwacht niet te veel van een eerste kennismaking want Google heeft écht even tijd nodig om je te vertrouwen maar als dit vertrouwen er eenmaal is kan het niet meer stuk. Mannen blijft hij toch wel heel spannend vinden. Zodra hij een mannen stem hoort begint hij direct te bibberen en te grommen. 

Hou jij ook niet van drukte en ben je geduldig? Schrik jij niet zo snel van een kat die door middel van blazen aangeeft " ho even gepaste afstand aub" ? Stuur dan snel een mail met zoveel mogelijk informatie over jezelf, gezinssamenstelling ( inclusief leeftijden), werksituatie, woonsituatie, woonplaats, telefoonnummer, ervaring en wensen naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl.  Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking met deze lieverd in de dop.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht