Puba

Omschrijving

Puba is een zwarte gesteriliseerde poes van ongeveer 5 jaar oud. Deze prachtige dame is afgestaan wegens allergie.

Puba is een poes die niet veel gewend is en tijd nodig heeft om een band op te bouwen. Wanneer ze je vertrouwt blijkt Puba een lieve maar eigenzinnige dame te zijn. Ze beslist zelf het liefste wanneer zij aangehaald wil worden en geeft duidelijk aan wanneer zij er geen zin in heeft. Een huis waar veel mensen komen of wonen is niets voor haar omdat ze op rust gesteld is. Bij haar baasje kwam zij soms op het balkon en hij denkt dat Puba een tuintje misschien wel leuk zou vinden omdat ze goed kan jagen. Spelen met een veter, balletje of muisje vindt ze geweldig. Het is dan ook aan te raden om actief met Puba te spelen en deze speelsessies op/ bij de krabpaal te doen zodat ze op die manier leert dat ze haar nageltjes in de krabpaal mag zetten en niet in meubels.

Wij zoeken voor deze lieve dame in de dop een rustig één of twee persoons huis zónder kinderen en dieren. Haar nieuwe baasje is geduldig en geeft Puba de tijd om te wennen zonder kroelsessies af te dwingen.

Denk jij dat Puba bij je past? Heb je ervaring met katten die duidelijke grenzen hebben? Stuur dan snel een mail met zoveel mogelijk informatie over jezelf, gezinssamenstelling, woonsituatie, woonplaats, werksituatie, telefoonnummer, ervaring en wensen naar doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl. Wie weet kunnen wij een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking.

Asiel

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
Tel.: 088-3437130
E-mail: doc.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht