< Terug naar overzicht

Waar blijft Trips nieuwe baas?

Lokaal

14 augustus 2019

Trip, de pup die in december bij ons binnenkwam met een gecompliceerde breuk in zijn poot, heeft nog steeds geen baasje gevonden. Daar begrijpen we niets van. Toen hij net bij ons binnenkwam leken geïnteresseerden in de rij te staan. Nu hij sinds eind juni eindelijk gezond genoeg is voor een baasje en herplaatst kan worden, blijft het stil. Trip heeft al zoveel pech gehad, we hopen dat zijn nieuwe baas spoedig verschijnt.

Pup Trip moest even doorbijten

"Afgelopen weekend werd er door een voorbijganger een puppy in het riet bij de Maeterlinckweg in Rotterdam-Zuid gevonden. Het diertje bleek er slecht aan toe en is met de dierenambulance naar ons asiel gebracht." Zo begint ons eerste nieuwsbericht over Trip op 11 december 2018. De arme drommel was gedumpt en had een oude breuk in z'n poot die ernstige verwondingen had verricht. Het was nog maar de vraag of hij zijn poot kon behouden. Het vergde een aantal complexe operaties en een langdurig revalidatietraject waarbij Trip met intensieve zorg van zijn gastgezin stapje voor stapje herstelde, maar nu kan hij eindelijk lekker rennen en spelen! 

Het was nog maar de vraag of Trip zijn poot kon behouden. Het vergde een aantal complexe operaties en een langdurig revalidatietraject, maar nu kan Trip weer rennen en spelen!

Pup Trip jarig

Sinds juni zoeken we naar een geschikt baasje voor Trip. Het is inmiddels augustus en dat betekent dat Trip 1 jaar is geworden. We weten niet precies wanneer hij geboren is, maar we hebben hem de mooie datum 08-08-2018 als geboortedatum gegeven. Trips gastgezin heeft hem op zijn verjaardag verwend met een heuse hondenverjaardagstaart. Een fijn baasje en een écht thuis zou een mooi cadeau zijn voor zijn eerste verjaardag.

Trip is 8 augustus 1 jaar geworden. Zijn gastgezin vertroetelde hem met een ware verjaardagstaart.
Trip genoot van zijn cadeautje. Maar een mooier cadeau zou een écht thuis zijn nietwaar?!

Past Trip bij jou?

In onze vorige updates beschreven we dat Trip langzaam maar zeker meer bewegingsvrijheid kreeg. Het was een hele uitdaging om een levenslustige, vrolijke pup koest te houden. Hij mocht lange tijd niet veel bewegen en dat maakte het socialiseren lastig. Inmiddels kan hij vrijuit rennen en zou hij het liefst met iedere hond die hij tegenkomt spelen. Trip is uitgegroeid tot een enthousiaste knuffelkont. "Trip rent liever, dan dat hij stilstaat", zegt zijn gastgezin. We zoeken voor onze vrolijke frans een rustige baas die hem regelmaat en veiligheid kan bieden en die veel tijd voor hem heeft. Ben je benieuwd? Bekijk zijn profiel.

We zijn ontzettend blij en opgelucht dat Trip kan rennen!

Bedankt

We willen nogmaals iedereen die voor Trip gedoneerd heeft bedanken! Door jullie gaat het goed met Trip. We zijn opgelucht en blij om dat te kunnen zeggen.