Collecteweek 2018: help jij ons asiel?

Al sinds jaar en dag vindt rondom Werelddierendag de collecteweek van de Dierenbescherming plaats. Dit jaar is dat van 30 september tot en met 6 oktober 2018. Daarbij kunnen onze dieren jouw hulp hard gebruiken!

Om de collecteweek tot een succes te maken, hebben we uiteraard donaties nodig. Maar zonder collectanten zijn we in die week helemaal nergens. En dus zijn we daar hard naar op zoek. Hieronder lees je hoe je kunt helpen, met donaties dan wel als collectant.

Doneren in de collecteweek

De asielen stromen jaarlijks vol met dieren in nood. Ons asiel is daar geen uitzondering op. Het zijn dieren die zijn verongelukt, om welke reden dan ook op straat zijn beland of die niet meer in hun oude huisje kunnen blijven wonen. Al die dieren krijgen bij ons eten, drinken en de medische verzorging die ze nodig hebben. Iets dat wij graag doen, maar waarvoor wij wel financiële hulp nodig hebben. En daar helpt de jaarlijkse collecteweek ons bij. Iedere donatie helpt ons dieren in nood te kunnen blijven opvangen en verzorgen, hoe groot of klein die donatie ook is. Een donatie is dan ook dé manier om ons te helpen!