Help dieren door online collecteren

Een tijdje geleden plaatsten we op onze website een bericht over de landelijke collecteweek van de Dierenbescherming. De collecteweek is ondertussen druk bezig, maar wist je dat je ook online – het hele jaar door – voor ons kunt collecteren
Help dieren door online collecteren

Waar de een het heerlijk vindt om voor de dieren in de collecteweek langs alle deuren te gaan, weerhoudt dat er anderen juist van om te collecteren. Het grote voordeel van online collecteren is dan ook dat je er de deur niet voor uit hoeft. Je kunt in een handomdraai een digitale collectebus aanmaken, brengt deze onder de aandacht van je vrienden en familie en zo draag jij je steentje al bij aan het beschermen, redden en opvangen van dieren in nood.


Digitale collectebus aanmaken

Online collecteren begint bij het aanmaken van je eigen digitale collectebus. Daarbij vragen we je om de reden aan te geven dat je wilt collecteren. Die reden is zichtbaar bij jouw collectebus en dus dé manier om mensen te motiveren een donatie te doen. Je kunt je reden zo uitgebreid of kort omschrijven als je wilt en jouw collectebus op die manier helemaal persoonlijk maken.

Donaties van vrienden en familie

Wanneer je na het vertellen van je reden op ‘mijn collectebus aanmaken’ hebt geklikt, kun je beginnen met je eigen reclamecampagne. Verspreid je online collectebus via social media, via je contactpersonen in de mail, via de app, etc. Hoe grootser je het opzet, hoe mooier het resultaat zal zijn. Omdat je het resultaat zelf ook kunt bijhouden, in de vorm van de hoeveelheid donateurs en het totaalbedrag aan donaties, weet je precies hoeveel we al dankzij jou hebben binnen gekregen.

Omdat ons asiel en de Dierenbescherming geen overheidsinstantie zijn, zijn we volledig afhankelijk van donaties. Iets waar de mogelijkheid om online te collecteren ons bij helpt.