Specsavers Steunt 't Noordbroek

De Specsavers-winkel in Almelo gaat een jaar lang geld sparen voor ’t Noordbroek. Ons dierenopvangcentrum is in de regio Almelo namelijk verkozen tot het goede doel voor de spaareditie 2017 van de stichting Specsavers Steunt.

Specsavers Steunt 't Noordbroek

Een jaar lang sparen

Specsavers heeft 124 winkels in Nederland. Zij sparen elk jaar voor een lokaal goed doel in hun eigen omgeving. Daarnaast sparen de winkels gezamenlijk voor een landelijk goed doel. Per verkocht montuur of hoortoestel doneren de winkels een vast bedrag aan de Stichting Specsavers Steunt. Zo wordt in een jaar tijd een mooi bedrag bijeen gespaard voor de begunstigde goede doelen. Aan het einde van de spaarronde wordt gekeken hoeveel geld de winkel bijeen heeft gebracht. Tot nu toe varieerden de bedragen van een paar honderd tot een paar duizend euro.Spaarronde 2017

In oktober 2016 startte de nieuwe aanmeldronde voor de spaarronde 2017 en konden goede doelen zich melden om mee te doen. Van half november tot half december had het publiek via een website de gelegenheid om te stemmen. Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio van een winkel is de 'winnaar'. In de regio Almelo bleek dat dierenopvang ´t Noordbroek te zijn.

Blijdschap

Beheerder Karin Wagemakers van ´t Noordbroek is erg blij met de uitslag: “Wat een fantastisch bericht! Iedereen die op ons gestemd heeft, wil ik heel hartelijk bedanken. We gaan de komende weken bedenken wat we straks allemaal met het ingezamelde bedrag kunnen aanschaffen voor onze diertjes. En nu.... allemaal brillen kopen in Almelo graag!”