Diesel

Omschrijving

Diesel is een 5-jarige knapperd, een mechelaar met in zijn genen nog iets anders verstopt. Wat precies weten we niet, het is in elk geval een leuk verrassingspakket. Diesel is een energieke hond die behoefte heeft aan veel beweging. Hij vindt het geweldig om te voetballen en hij kan ook als een veulentje in de wei enorme bokkensprongen maken en lekker gek rennen. Hij komt uit een gezin waar er niet meer voor hem en de andere hond in huis gezorgd kon worden, en daarom is er in overleg met de inspectiedienst dierenbescherming afstand gedaan. Diesel kan behalve met de hond waarmee hij is opgegroeid niet met andere honden overweg. In januari is een trainingstraject gestart zodat hij leert dat het niet erg is als er andere honden in de buurt zijn, en hij doet het tot nu toe heel erg goed.
Hij is met een kat opgegroeid en met die specifieke kat ging het goed, met vreemde katten buiten niet. Diesel heeft een rugzakje vanwege de situatie thuis, maar hij leert ontzettend graag en hij is slim! Het is een leuke, grappige, sportieve hond. Een semi-waakhondenfunctie zou ook bij hem passen, hij is waaks en beschermend ten opzichte van zijn baasjes. Denk je dat Diesel bij je past? Dan horen wij het heel graag!


LET OP: het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim te tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 010-4345335
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht