Buddah

Omschrijving

Mijn naam is Buddah, ik ben een knappe bully reu van 4 jaar oud. Ik ben best een sociale man, en als ik mag kiezen waar ik wil wonen is dat of lekker alleen of met een knap teefje. Ik ben lief voor kinderen, maar omdat ik zo druk en lomp ben vind ik kinderen die wat groter zijn en tegen een stootje kunnen een beter idee dan van die hele kleintjes.

Een paar uurtjes alleen zijn vind ik niet zo erg als ik eenmaal gewend ben. Wat dan wel belangrijk is, is dat ik van te voren flink uitgelaten word. Verder ben ik gek op aandacht en lig ik graag lekker tegen je aan op de bank. Ook doe ik alles voor wat lekkers en met die positieve aandacht leer ik heel snel. Als ik wat hoor om het huis heen laat ik wel van mij horen, want ik ben goed waaks.

Ik ben pas geleden vanuit de opvang in Spijkenisse naar Vlaardingen gekomen en wacht nu vanuit hier op een nieuw baasje. Maar eerst moet ik herstellen van mijn knie operatie. Ik had patella luxatie, oftewel een losse knieschijf waardoor ik steeds mank liep. Op 9 april ben ik daaraan geholpen en nu moet ik 6 weken rustig aan doen. Echt balen! Maar het is voor een goed doel en dan kan ik weer lekker rennen. Als ik daarvan hersteld ben hoop ik toch echt op een forever home. Mijn eerste baasjes konden mij niet meer houden vanwege financiële redenen, en de tweede wegens gezondheidsproblemen. Gelukkig lag het beide keren dus niet aan mij, maar ik heb dus wel al 2 keer pech gehad...

Wil je kennis met mij maken? Neem dan even contact op met mijn verzorgers. Vanwege mijn operatie en herstel daarvan begrijp je hopelijk dat ik niet meteen weg kan, maar ik mocht toch alvast op internet zodat mensen mij alvast kunnen zien. Ik ben benieuwd wat dat oplevert...spannund!!

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 010-4345335
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht