Buddah

Omschrijving

Mijn naam is Buddah, ik ben een knappe bully reu van 4 jaar oud. Ik ben een kleine man, heb een lekker kontje en een tikkie kapones. Een paar uurtjes alleen zijn vind ik prima, zeker niet als ik daarvoor goed uitgelaten ben en lekker moe ben. Ik doe alles voor wat lekkers en met die positieve aandacht leer ik heel snel. Als ik wat hoor om het huis heen laat ik wel van mij horen, want ik ben goed waaks. Ik ben zelfverzekerd, niet snel onder de indruk en daardoor snel gewend aan een nieuwe situaties. Mijn nieuwe baasje is ook zeker van zichzelf anders wals ik daar zo overheen. Ik zoek een baasje waar ik tegenop kan kijken en iemand die ervaring heeft met honden. 

Ik ben geopereerd aan patella luxatie (knieband) en ben daarom op zoek naar een huis waar ik geen trappen hoef te lopen. Ik heb nu helemaal geen last meer van mijn knie gelukkig. Mijn eerste baasjes konden mij niet meer houden vanwege financiële redenen, en de tweede wegens gezondheidsproblemen. Gelukkig lag het beide keren dus niet aan mij, maar ik heb dus wel al 2 keer pech gehad... 3 keer is scheepsrecht dus nu moet het lukken! Wil je kennis met mij maken? Neem dan even contact op met mijn verzorgers.

Training Dutch Cell Dogs: Buddah doet met een project van stichting Dutch Cell dogs mee in september en oktober. Zes van onze honden worden 2 keer per week in een jeugdinstelling getraind onder begeleiding van Dutch Cell dogs. Dat heeft als voordeel dat de honden van alles leren en daardoor makkelijker plaatsbaar worden. Daarnaast helpt het de jongeren in de instelling. De honden die meedoen kunnen niet naar nieuwe baasjes verhuizen zolang ze getraind worden, maar het is zeker mogelijk om alvast kennis te maken, graag zelfs.

LET OP: het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht