Buddah

Omschrijving

Mijn naam is Buddah, ik ben een knappe bully reu van 4 jaar oud. Ik ben een sociale man, en als ik mag kiezen waar ik wil wonen is dat of lekker alleen of met een knap teefje. Ik ben lief voor kinderen, maar omdat ik zo druk en lomp ben vind ik kinderen die wat groter zijn en tegen een stootje kunnen een beter idee dan van die hele kleintjes.

Een paar uurtjes alleen zijn vind ik niet zo erg als ik eenmaal gewend ben, zeker niet als ik daarvoor goed uitgelaten ben en lekker moe ben. Verder ben ik gek op aandacht en lig ik graag lekker tegen je aan op de bank. Ook doe ik alles voor wat lekkers en met die positieve aandacht leer ik heel snel. Als ik wat hoor om het huis heen laat ik wel van mij horen, want ik ben goed waaks. Ik ben erg makkelijk in de omgang al zeg ik het zelf en snel gewend aan een nieuwe situatie.

Ik ben pas geleden vanuit de opvang in Spijkenisse naar Vlaardingen gekomen en wacht nu vanuit mijn gastgezin op een nieuw baasje. Ik logeer daar omdat ik moest herstellen van mijn knie operatie. Ik had patella luxatie, oftewel een losse knieschijf waardoor ik steeds mank liep. Op 9 april ben ik daaraan geholpen en ik ben inmiddels helemaal genezen verklaard, YES! Dat betekent dat ik er helemaal klaar voor ben om een nieuw baasje te krijgen!
Mijn eerste baasjes konden mij niet meer houden vanwege financiële redenen, en de tweede wegens gezondheidsproblemen. Gelukkig lag het beide keren dus niet aan mij, maar ik heb dus wel al 2 keer pech gehad... 3 keer is scheepsrecht dus nu moet het lukken! Wil je kennis met mij maken? Neem dan even contact op met mijn verzorgers. 

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 010-4345335
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht