Django

Omschrijving

Hello ladies, mag ik mezelf even voorstellen? Django is de naam en zoals je ziet ben ik superknap! De dames hier vallen bij bosjes voor me neer maar ik blijf er vrij bescheiden onder hoor. Ik omschrijf mezelf als een vrolijke jongen die eigenlijk gewoon geniet van het leven. Ik hou ervan om lekker buiten te spelen en binnen gezellig bij je te zijn. Geen probleem als je weg moet en ik niet mee kan, maar hele dagen vind ik te lang hoor. Visite is altijd welkom, gezellig! Ik hou ook van kinderen maar wel als ze tegen een stootje kunnen, dus vanaf 8-10 jaar. In de algemene omschrijving kon ik alleen kiezen voor 6 of 12 jaar, maar ik denk dat 6 ook wel een beetje te klein is. Ik ben namelijk een lompe harry en hou echt geen rekening met een kleintje in huis, daar dender ik zo overheen. Niet bewust hoor, maar ik heb er gewoon geen erg in. Ik laat me graag vervoeren per auto maar ik ga net zo goed met het openbaar vervoer.
Ik woonde samen met een andere flinke jongen maar in huis konden we niet meer samen zijn en daarom moesten we steeds in aparte ruimtes. Dat was best een gedoe want de flat was niet zo groot, en met de kinderen erbij was dat eigenlijk geen doen meer. Buiten ging het wel goed hoor, maar we waren natuurlijk meer binnen dan buiten. Dus vandaar dat ik een nieuw baasje zoek, voor mij alleen. Ik ben behoorlijk sterk dus ik hoop dat jij dat ook bent. Ohja, ik ben gek op zwemmen/ pootje baden! Ik zou het leuk vinden om kennis met je te maken. Hiervoor kun je een email sturen naar mijn secretaresses. Zet je daar dan alvast wat info in over jezelf, je gezin en woon-werksituatie? Super!

LET OP: het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim te tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 010-4345335
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht