Oom agent (waakhond)

Omschrijving

Ik zal mij even voorstellen, Ik ben oom agent een Anatolische herder van 2 jaar oud. Ik ben al echt grote vent en ik ben als vondeling binnen gekomen in het asiel. Mijn naam heb ik verdiend omdat ik na een achtervolging van de politie lekker in de politieauto was gekropen hihi, en ze kregen me de lekker niet uit. Toen kwam die ambulancemedewerkers pfff en die moesten de boel weer verpesten. Mijn vorige eigenaar wil mij niet meer en ik ben dus op zoek naar een nieuwe, eentje die me als een erfhond wil houden. Ik ben erg gesteld op mijn ruimte en ik wil dan ook lekker kunnen waken. Ik ben niet sociaal naar andere honden dus ik heb geen hulp nodig. Wel ben ik een echte houdini dus het terrein moet goed afgeschermd worden. Ik had via het asiel een nieuw baasje gevonden met veel ruimte maar daar was het de bedoeling dat ik toch iets meer sociale contacten onderhield en ik moest ook alleen thuis zijn. Ik blijk gewoon echt op en top waakhond, niet geschikt voor in huis en ik zoek mensen die niets van mij verwachten.
Ben jij op zoek naar echte beveiliging op je terrein bel of mail mijn werknemers van het asiel en vraag dan naar de korpschef Oom agent.

LET OP: het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim te tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht