Rico

Omschrijving

Rico is een Cane Corso reu van 15 maanden jong. Deze jongen is op zoek naar fijne baasjes die bekend zijn met het ras. Rico is in een belangrijke fase van zijn leven en het is ontzettend belangrijk dat hij een stabiel thuis krijgt. Hij is enerzijds een beetje aan het puberen maar eigenlijk is Rico nog best wat onzeker en daar heeft hij wat steun bij nodig. Hij leert heel graag en doet ook graag iets voor een beloning. Bij vreemde mensen en honden is hij in eerste instantie terughoudend, dit is typisch voor het ras maar het is het wel noodzakelijk dat hij hierin goed begeleid wordt. Deze jongen wil graag elke dag lange wandelingen maken en leuke dingen doen met zijn baasjes. Als hij eenmaal lekker moe is kan hij best een paar uurtjes alleen thuis zijn.
Hij is met 4 katten opgegroeid en we verwachten geen probleem met katten die honden gewend zijn. We zijn specifiek op zoek naar baasjes zonder kinderen. Hij is wel met een kind opgegroeid maar er zijn incidenten met het kind geweest in huis rondom een voerspel en de ligplek van de hond. Dit is niet specifiek de fout geweest van Rico, hij is erg gesteld op zijn eten en/of een kluif en is erg bezitterig op dat gebied en dan is het niet verstandig risico op te zoeken. Denk jij dat je Rico een fantastisch leven kunt bieden? Neem dan contact met ons op!
LET OP: het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim te tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht