Steffie

Omschrijving

Steffie is een gezellig meid en haar grijze snoet verraad dat ze niet de jongste meer is, 11,5 jaar om precies te zijn. Ze is wegens omstandigheden van haar eigenaar bij ons afgestaan en we hopen natuurlijk dat ze snel een gouden mandje vindt om van haar pensioen te genieten. Niet dat ze de hele dag ligt te slapen hoor, ze is nog redelijk actief en vindt het erg gezellig om bij je zijn. Alleen thuis zijn is voor haar geen probleem, ze ligt dan heerlijk op de bank te snurken. Steffie woonde samen met een andere reu in huis (Kismo die ook bij ons verblijft), dat ging prima samen. Samen herplaatsen zal lastig worden en om die reden mogen ze apart herplaatst worden, samen mag natuurlijk ook. Ze is gewend om met een wat groter kind samen te wonen. Steffie zoekt een katloze woning want daar gaat ze iets te graag achteraan. Als ze geen kat (of konijn) ziet dan trekt ze niet aan de lijn en luistert prima wanneer ze daar zin in heeft.
Haar gezondheid is nog goed, wel heeft ze overgewicht waar ze vanaf moet en aardig wat vetbulten op haar lijf. Deze bulten zijn onschuldig en hoeven niet verwijderd te worden. Staat Steffie's mand bij jou thuis te wachten? Laat het ons dan weten!
LET OP: het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht