Naevy

Omschrijving

Oh Naevy toch, hopelijk lacht het leven je binnenkort weer toe. Toen je doodsbang bij mensen in een tuin was gekropen moest je letterlijk gevangen worden door de vrijwilligers van de dierenambulance. Je was al het vertrouwen kwijt en je liet je niet zomaar aanlijnen. De vellen hingen aan je voetkussens en dat deed natuurlijk hartstikke zeer, je liep daardoor erg beroerd. Je was gechipt maar niet geregistreerd en een zoektocht liep op niets uit. Totdat bleek dat je eerder in een pension had gelogeerd en daar door wisten wij wie jouw eigenaren waren.

Jouw oude eigenaren vertelde dat zij jou hadden verkocht aan andere mensen, omdat zij jou niet meer kon bieden wat jij nodig had. Zij waren behoorlijk geschrokken toen zij er achter kwamen dat jij bij ons in het asiel zat. Helaas bestond er geen mogelijkheid om jou weer in huis op te nemen en hebben jouw oude eigenaren hier netjes afstand van jou gedaan. Je heet dus Naevy en je bent 5 jaar en op zoek naar een nieuwe woning. Wat wij hier in de opvang hebben opgemerkt is dat je angst heb voor mannen. Ook weten wij dat je geen held ben als het aankomt op vreemde situaties. Gelukkig leer je ons nu langzamerhand te vertrouwen en zien wij jou opbloeien tot een leuke en spontane meid. Je geniet met volle teugen in onze natuurtuin en bent dan lekker aan het schooieren en snuffelen. Spelen met andere honden zit er helaas niet in, daar ben je duidelijk niet van gecharmeerd. Bij heel jonge kinderen plaatsen wij jou liever niet, maar wat oudere kinderen die al gewend zijn om met honden om te gaan verwachten wij geen probleem. 
We gaan heel hard duimen voor super lieve ervaren mensen met veel geduld die jou het vertrouwen kunnen geven die jij zo nodig hebt. Ze is angstig voor mannen maar dat wil niet zeggen dat ze dan niet bij een man in huis geplaatst kan worden. Alleen zal hij dan zijn best moeten doen om het vertrouwen te winnen en daar ook veel geduld voor hebben.


KENNISMAKEN MET NAEVY? Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht