Jacks

Omschrijving

Dag Jacks, kan je jezelf voorstellen aan de lezers? Ja natuurlijk! Ik ben dus Jacks 6 ½ jaar oud en zit hier in de opvang

Oké welkom! Mag ik vragen waarom je hier nu verblijft? Nou ik ben dus hier terecht gekomen, omdat mijn baasje niet meer de zorg aan kon icm lange werkdagen, en vond het beter als ik een nieuw baasje zou krijgen die alle tijd voor mij heeft.

Hmm dat is vervelend voor jullie beide, maar dan gaan wij nu op zoek naar een andere woning voor jou. Kan je wat meer over je zelf vertellen hoe je bent en waar je naar op zoek bent? Ik ben een kruising Stafford en nog jong van geest en ben op zoek naar sportieve baasjes. Ik ben als pup bij mijn vorige baasje terecht gekomen en heb daar al die tijd gewoond. Ik ben zoals ze het noemen een levensechte stuiterbal en zoek baasjes die veel met mij willen ondernemen. Ik pas niet goed in een gezin met jonge kinderen, aangezien mijn baasjes al genoeg werk aan mij hebben. In huis was ik altijd heel braaf en kon ook prima een paar uur alleen thuis blijven. Ik ging dan lekker in mijn bench liggen en kon dan uren snurken. Ook paste ik altijd goed op het huisje, want dat hoorde er natuurlijk ook bij. Verder ben ik altijd vriendelijk naar mensen en kan je dan springend en blaffend begroeten. Wat wel belangrijk is om te weten, dat ik andere honden echt niet leuk vindt en ik ze niet in mijn buurt wil hebben.

Oo is dat zo, maar wat doe je dan precies als je een hond ziet? Ik kan dan best wel uitvallen, omdat ik niet geleerd heb hier goed mee om te gaan.

Hmmm dat is niet zo mooi. Maar gelukkig hebben wij hier een trainersgroep die jou gaan leren dat het ook anders kan, zodat het makkelijker gaat worden voor jouw nieuwe baasjes.
Ja dat klopt, ik heb een eigen trainster gekregen en ik heb in korte tijd al veel geleerd! Daarnaast willen ze mijn nieuwe baasjes ook begeleiden.

Dus eigenlijk ben je op zoek naar baasjes die daar ook voor open staan? Ja! Dat is wel wat ik graag zou willen, op dit manier gaan we samen goed voorbereid aan ons nieuwe leven samen beginnen.

 Heb je verder nog iets te vertellen of was dit het wel? Nou ik zou dus heel graag snel weer de opvang verlaten, want het kennel leven is niks voor mij. Ik heb alleen nog 1 vraag hoe kunnen mensen reageren voor mij?

Zij kunnen dan telefonisch contact opnemen, of een mail sturen. Oké fijn ik hoop dat er snel wat leuks tussen zit voor mij. 

KENNISMAKEN: het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht