Fudge

Omschrijving

Fudge is een knappe herder gekruist met een boerenfox van bijna 4 jaar oud en is op zoek naar nieuwe baasjes. Het is een erg actieve hond en we zoeken voor hem dan ook sportieve baasjes. Iemand die elke dag weer nieuwe avonturen met hem maakt, dat is wat hij graag wil, werken voor de kost. Daarbij zoeken wij een ervaren baasje die sterk in zijn schoenen staat en stabiel is.

Fudge is zelf onzeker en bij een onzekere eigenaar wordt dit versterkt. Als hij geen goede leiding krijgt weet hij niet hoe hij zich moet gedragen valt hij uit naar voorbijgangers, verkeer en honden. Ook in huis valt hij uit naar visite.
Hij is bij ons de 1e keer afgestaan, omdat hij niet zo gecharmeerd was van het kindje dat in huis rond liep. Hij leefde samen met nog een andere hond, maar dit was geen match, dat lag aan de andere hond.
Met overwicht, consequente opvoeding en inzicht in gedrag, is Fudge een geweldige hond die heel graag iets voor je doet. Het vereist wel inzet van zijn nieuwe baasjes en in het begin gaat dit in een nieuwe situatie ongetwijfeld met vallen en opstaan. Helaas is het bij de 2e plaatsing niet gelukt en is Fudge weer terug gekomen. 
Hij kan goed alleen thuis zijn, mits hij lekker is uitgeraast. We zoeken voor hem wel een rustig huishouden waar het geen zoete inval is qua visite. Zoek je een maatje voor het leven, heb je de ervaring om Fudge weer in het gareel te krijgen, dan heb je er echt een goede lieve kameraad aan. 
Denk je dat Fudge goed bij je past? Bel of mail de verzorgsters voor een afspraak.
KENNISMAKEN Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht