Woezel

Omschrijving

Zoek je een maatje voor het leven, maak dan kennis met de 8 jarige Woezel! Woezel was bij zijn laatste huisje onafscheidelijk met het baasje. Helaas moest het baasje met heel veel verdriet afscheid nemen van Woezel, door ziekte kon hij niet meer voor hem zorgen. Woezel zou het beste aarden in een rustige woonsituatie, voorkeur bij iemand alleen of een 2 persoons huishouden. Hij kan 4 a 5 uurtjes alleen zijn, is thuis rustig en slaapt graag. Hij kan buiten loslopen, maar hij heeft geen 10 voor luisteren op zijn rapport dus dat is nog een aandachtspuntje. Hij vindt het heerlijk om te snuffelen en te keutelen en is heel graag buiten. Een huis met een tuintje stelt hij dan ook zeer op prijs. Een woonboerderij mag uiteraard ook! Met zijn baasje ging hij vaak op pad een frisse neus halen.
Kinderen is hij niet gewend en hij houdt niet van te veel poespas aan zijn lijf. Hij kan wat knorrig reageren als je iets doet wat hij niet wil. Het is een onzeker mannetje die het niet vertrouwt als je aan hem zit en dan dan gaan brommen. Waarschijnlijk is hij altijd in zijn waarde gelaten op dit gebied en dan heb je ook de beste verstandhouding met hem.  ’s Avonds bij schemer is hij erg onzeker en kan hij tegen mensen uitvallen. Een stabiele eigenaar waarbij hij zich veilig voelt kan hier al enorm bij helpen. Tegen andere honden zou hij volgens baasje ook niet altijd aardig doen. Maar wij denken dat het een optie zou kunnen zijn om hem bij een stabiele teef te plaatsen.
Zie je het al helemaal zitten met Woezel als maatje? Laat het ons dan weten!

KENNISMAKEN Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht