Benz

Omschrijving

Benz is een leuke Amerikaanse Staffordshire Terriër van 3 jaar oud. Hij is bij ons afgestaan omdat zijn eigenaren te klein woonden en Benz net wat meer ruimte nodig heeft. Het is een leuke en vriendelijke jongen met veel energie. Hij heeft altijd samengewoond met een klein kindje en was daar altijd heel lief tegen. Hij kon echter wel lomp zijn. Benz kan wel wat moeite hebben met andere honden als hij 'de vrije hand' krijgt, hierdoor kan hij niet loslopen. Heb je hem echter 'onder appel' aan de lijn dan is er geen vuiltje aan de lucht. We zijn op zoek naar baasjes die hier verstandig en verantwoordelijk mee om gaan om problemen te voorkomen. Hier in de opvang wordt er met Benz getraind en hij is superslim. Hij vindt het ook echt leuk om opdrachten uit te voeren.
Hij kan prima een paar uur alleen thuis blijven, maar dit moet in het begin wel worden opgebouwd. Als hij bij zijn vorige baasjes alleen thuis moest blijven, kon hij zich nog wel eens vergissen in zijn bot of het bankstel. Denk jij deze vriendelijke jongen een geweldig thuis te kunnen bieden? Laat het ons dan weten.

KENNISMAKEN: Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht