Jacy

Omschrijving

Dit is Jacy een kruising mechelse herder teef van 4 jaar oud. Heb je eenmaal een band met deze mooie dame, dan is ze voor altijd de jouwe en gaat voor je door het vuur. Ze is bij ons terecht gekomen vanwege privéredenen van de eigenaar. Jacy is bijna onafscheidelijk met haar bal en  vindt apporteren erg leuk op een recreatief niveau. Want zodra er teveel druk op komt slaat ze soms een beetje dicht en weet niet meer wat ze moet doen, diep van binnen is dit meisje helemaal niet zo stoer als ze eruit ziet. Ze is gek op water en haar favo plekje in de opvang is dan ook in de hondenvijver binnen onze opvang. Ze ligt er letterlijk gewoon in en blijft dan gerust een tijdje zo liggen om te genieten. 

Het is een vreselijk lieve hond die graag iets voor haar baasje doet. Ze is sportief en ontzettend slim en heel leuk om mee te trainen, oefenen, puzzelen, speuren etc. Deze heerlijke kroeldoos ontpopte zich bij haar vorige eigenaar buiten als een echte diva en probeerde iedere hond op afstand te houden met een aantal conflicten als gevolg. Uiteraard hebben we bekeken hoe dat gedrag hier in de opvang is en we hebben gemerkt dat ze heel goed controleerbaar is met de juiste leiding. Het is ook zeker niet zo dat ze naar elke hond uitvalt. In drukke situaties met veel honden draagt ze preventief een muilkorf, hier is ze aan gewend en voor haar geen enkel probleem. Ze is met katten opgegroeid, maar de ene kat is de andere niet en ze is een weekend uit logeren geweest bij een vrijwilliger en op die katten was ze ontzettend gefocusd en waarschijnlijk zou ze ze zonder muilkorf de katten gepakt hebben. Wij zoeken voor haar een nieuwe start bij ervaren baasjes. Heb je interesse in Jacy neem dan snel contact op!
KENNISMAKEN MET DEZE HOND? Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak. Stuur ons een mailtje met je contactgegevens, informatie over de gezinssamenstelling, woon- en werksituatie en eventuele andere huisdieren. Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. Informatie over de adoptietarieven vind je via: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht