Layla en Omar

Omschrijving

Omar en Layla zijn twee prachtige Anatolische herders van 2 jaar oud die samen op zoek zijn naar een nieuwe plek. Het zijn heerlijke honden die heel vriendelijk zijn voor mensen.

Bij verdachte geluiden (en dat zijn er in hun ogen nogal wat), ongenodigde bezoekers, andere honden en voorbijgangers laten ze zeker van zich horen en schrikken behoorlijk af. Dit maakt ze bij uitstek geschikt als waakhonden, maar ze hebben daarnaast absoluut behoefte aan een baasje die ook tijd met ze doorbrengt voor de nodige knuffels een aandacht. Het zijn geen honden om ergens achteraf op een terrein te plaatsen en 1 keer per dag even langs te gaan, daarvoor zijn ze te sociaal. Een ruim terrein wat met een goed hek is afgezet zou ideaal voor ze zijn, een bedrijf bijvoorbeeld met medewerkers voor de nodige aandacht. Ze zijn dol op graven en leven zich dagelijks uit in onze zandbak, zie ook het filmpje tussen de foto's.

Omar en Layla kunnen niet met andere honden of katten geplaatst worden. Ze zijn gecastreerd en gesteriliseerd en het is niet onze bedoeling ze uit elkaar te halen omdat ze zo gek op elkaar zijn. Heb jij een ideale plek voor dit duo waar ze mogen waken en het niet erg is dat ze veel aanslaan? En ben je daarnaast ook oprecht gek op honden waardoor ze je een fijn leven wil bieden? Dan komen we graag met je in contact! 

INTERESSE IN DEZE HONDEN?
We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een mail met:
·         je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
·         informatie over het verblijf waar de honden zouden komen (grootte terrein, omheining, situatie, aanwezigheid mensen)
·         de ervaring met honden
Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken. Informatie over de adoptietarieven vind je via: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht