Daisy en Rocky

Omschrijving

Dit hier is ons senioren stelletje Daisy (jack Russel) en Rocky. Deze twee oudjes zijn op zoek naar nieuwe baasjes waar ze heerlijk mogen genieten van hun welverdiende pensioen. Helaas kon hun baasje wegens medische toestanden niet meer voor hun zorgen en daarom zijn ze met ze tweetjes naar ons gebracht. Aan ons dus om een fantastisch nieuw thuis te zoeken.

Daisy is een kruising Jack Russel van maar liefst bijna 13 jaar. Dit zal je haar in eerste instantie niet direct geven, maar toch is ze al op leeftijd. Voor een oud dametje is ze nog behoorlijk levendig en kan ze ook nog genieten van een heerlijke wandeling (niet te lang hoor). Ze is dol op knuffelen en aandacht van de mensen, zolang het maar geen hele kleine kinderen zijn. Ook is Daisy helemaal gek van haar vriendje Rocky en ze willen dan ook graag samen blijven.

Rocky is een Chihuahua van bijna 14 jaar oud. Ook hem zou je niet gelijk geven dat hij al behoorlijk op leeftijd is. Toch is het echt zo en aan zijn gebit te zien is het niet gelogen. Inmiddels is hij naar de tandarts geweest en en heeft weer een schoon en gezond gebit. 
Rocky kan af en toe best wel pittig uit de hoek komen. Zo vind hij het niet fijn als mensen zijn eten willen stelen of zijn kluifje willen afpakken, wat natuurlijk begrijpelijk is, dus hier moeten zijn nieuwe baasjes wel rekening mee houden.
Verder kunnen ze goed alleen thuis blijven en hebben ze niet veel eisen. Zo lang ze maar genoeg knuffels krijgen zijn ze al tevreden. Zie jij het zitten om voor dit leuke duo te zorgen? Dan komen we graag met je in contact.

KENNISMAKEN MET DEZE HONDEN?
Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:
·         je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
·         informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
·         woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
·         de werksituatie/werktijden
·         de ervaring met honden
·         de eventuele andere aanwezige huisdieren.
Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken. Informatie over de adoptietarieven vind je via: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht