Vince

Omschrijving

Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

Goeiemorruguuuhhh, hebben jullie mijn foto’s al gezien? Knappe vent ben ik he!? Ik ben een grote kerel van 2 jaartjes jong en ben heerlijk aan het puberen. Ze zeggen hier dat ik nog niet veel opvoeding heb gehad maar ik zie dat heel anders, ik heb gewoon veel lol in mijn leven!
Voorheen leefde ik als een avonturier en woonde ik samen met mijn baasje op verschillende plekken maar ik ben nu wel toe aan een vaste plek met een warm mandje. Zoals jullie zien ben ik een Rottweiler en zit het in mijn aard om te waken en beschermen, hier ben ik dan ook erg goed in. Ook vind ik het erg leuk om met dat mensenspul samen te werken en zet mij dan voor 100 % in!
Ik hou niet van pottenkijkers dus wanneer ik buiten een andere hond tegen kom, schreeuw ik heel hard dat hij weg moet wezen, helaas vindt dat mensenspul dat niet zo leuk dus zijn ze mij aan het leren hoe ik dat beleefd moet zeggen. Ze hebben mij uit voorzorg een korf aangeleerd en dat vind ik helemaal niet erg, het levert me namelijk veel lekkers op als ik die om krijg.
Een ander dingetje waar dat mensenspul hier over moppert is dat wanneer ik een beetje te enthousiast ben ik dan in de riem ga bijten, ik maak er dan een prachtig spelletje van en heb dan de grootste lol, dit zijn ze mij ook aan het leren om niet meer te doen, maar ik kan het af en toe niet laten, het is gewoon te grappig.
Waar ik dus nu naar op zoek ben, is een thuis waar ik het enige dier ben met een baasje die ervaring heeft met mijn ras. Iemand die niet schrikt van mijn puberstreken, sterk in zijn of haar schoenen staat en zin heeft om samen met mij een nieuw avontuur aan te gaan, ben jij diegene?
Laat het dan dat mensenspul van hier weten zodat wij elkaar kunnen ontmoeten. Hieronder kan je lezen hoe dat moet:

KENNISMAKEN MET DEZE HOND?
Leuk! We zien je reactie graag tegemoet. Stuur ons een zo uitgebreid mogelijke mail met:
·         je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer
·         informatie over de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
·         woonsituatie (beneden of boven, tuin/balkon, trap/lift)
·         de werksituatie/werktijden
·         de ervaring met honden
·         de eventuele andere aanwezige huisdieren.
Mailen kan naar info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. We verzoeken om alle hierboven gevraagde gegevens in 1 mail te sturen. We krijgen vaak meerdere mailtjes voor een dier en we maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. We nodigen mensen telefonisch uit voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken. Informatie over de adoptietarieven vind je via: https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht