Molly

Omschrijving

Molly is een cypers-witte gesteriliseerde dame van ongeveer 3 jaar oud. Deze kleine dame is gevonden maar nooit opgehaald door haar baasje. Ze is via uitwisseling met dierenopvangcentrum Spijkenisse bij ons gekomen.

Wij omschrijven Molly als een lieve maar onzekere dame. Door haar onzekerheid gebeurt het wel eens dat zij "onverwachts" uithaalt. Zij geeft keurig met lichaamstaal aan hoe zij zich voelt maar menig mens mist deze signalen waardoor zij genoodzaakt is om het je dan te laten voelen, want ja wie niet luisteren wil.... Molly doet dit overigens echt heel beschaaft!

Zodra wij haar verblijf binnen komen babbelt zij kort en komt zij direct op schoot liggen. Heel af en toe wil ze spelen maar zodra zij iets hoort is ze meteen afgeleid. Wij verwachten dat Molly zich bij het juiste baasje ontpopt tot gezellige kroelpoes die de tuin vogelvrij wil houden. Haar onzekerheid zal dan voor haar nieuwe baasje waarschijnlijk volledig verdwijnen en de "onverwachtse" tikjes zullen dan ook tot het verleden behoren.

Heb jij ervaring met katten? Geen andere huisdieren? Geen kinderen? In het bezit van een tuin, liefde en geduld en op zoek naar een hele lieve poes? Kom dan kennismaken met Molly!

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 010-4345335
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht