Lola

Omschrijving

Lola is een cyperse gesteriliseerde dame van 18 jaar oud. Zij is afgestaan omdat haar baasje ziek is en niet langer meer voor haar kon zorgen. Ze is via uitwisseling met dierenopvangcentrum Spijkenisse bij ons gekomen.

Ondanks haar hoge leeftijd is zij nog behoorlijk fit! Iedere ochtend is het een wedstrijd tussen Lola en een medewerker wie er het eerst bij het aanrecht is en jawel ... Lola wint iedere ochtend. Op het aanrecht springen kan deze dame niet meer want daar is zij wel wat te stram voor. Op schoot zitten vindt zij erg fijn of gewoon gezellig naast je. Heel soms speelt zij ook nog even maar verwacht geen rond vliegende balletjes of muisjes. Lola is ontzettend lief maar geeft wel aan wat zij wel en niet waardeert.

Wij zoeken voor haar een baasje die bijvoorkeur gelijkvloers woont want trappen lopen zou best nog wel eens lastig kunnen worden voor haar in de toekomst. Een balkon zal zij waarderen, een baasje zonder andere dieren want zodra zij een andere kat ziet komt de ware tijger in haar naar boven, een baasje zonder kinderen want die is zij niet gewend, maar wij zoeken vooral een baasje met veel liefde en rust die niet schrikt van haar mooie leeftijd van 18 jaar. Natuurlijk hebben wij gezorgd voor een bloedonderzoek en is zij ook pas bij de tandarts geweest.

Lola kan niet wachten om naar haar nieuwe baasje te gaan. Heb jij een plekje in huis en hart?

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 010-4345335
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht