Tijger

Omschrijving

Tijger is een grote knappe kater van 8 jaar oud. Deze jongen is gek op kroelen en spelen en vindt het fijn als hij aandacht krijgt. Hij heeft altijd binnen gewoond maar bij ons zit hij vanaf de eerste dag heel graag in de buitenren waar hij dag en nacht toegang tot heeft. Een tuin staat daarom hoog op zijn verlanglijst.  De reden dat hij is afgestaan is omdat Tijger sinds een jaar op de benen van zijn baasje en visite jaagde. Dat was geen probleem totdat het baasje met een rollator moest gaan lopen (niet door toedoen van Tijger voor de duidelijkheid). Wij hebben zijn urine onderzocht en daaruit blijkt dat hij last heeft van blaasgruis. Dit zou de oorzaak kunnen zijn van zijn gedrag want gruis is pijnlijk! Hij krijgt nu aangepaste voeding om het gruis op te lossen.

Tijger zoekt een rustig huishouden, bij een fijn baasje die rekening met hem houdt en waar hij heerlijk op schoot mag liggen. Hij heeft veel uitdaging nodig in de vorm van jagen/spelen en voerpuzzels, krabpalen, catnip etc. Kortom, een baasje die actief met hem bezig is en waar hij naar buiten kan maakt hem vast heel gelukkig. Bij ons in de opvang houdt hij zich met name bezig met knuffelen, spelen en lekker buiten zijn en tukjes doen. Het is een heerlijke gezellige kater!

LET OP: het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kunt u zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 010-4345335
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht