Crunchy

Omschrijving

Crunchy is een lieve, ondernemende dame met ontzettend veel energie. Spelen doet ze het liefst heel de dag door: hengeltjes, balletjes, knuffeltje, ze vindt alles leuk. Maar haar voorkeur gaat uit naar haar witte muisje. Daar is ze helemaal verknocht aan. Het allerleukste vindt ze het als je haar muisje weggooit; ze gaat er dan met een noodgang achteraan om het muisje dan vlak bij je te verstoppen en geduldig te wachten tot je het weer weggooit.
Crunchy is op straat gevonden dus we weten niets over haar voorgeschiedenis, maar in het begin was ze wel ontzettend schuw en bang voor mensen. Inmiddels heeft ze wel door dat we niet zo eng zijn als ze dacht en komt uit zichzelf op schoot zitten en om knuffeltjes vragen. Het kan dus zijn dat ze wat tijd nodig heeft om te wennen aan een nieuw huisje. We zijn dan ook op zoek naar mensen die haar de tijd gunnen om zich in haar nieuwe omgeving op haar gemak te voelen. Ze zal zeker baat hebben bij een stabiele sociale kat als vriendje.

LET OP: het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht