Muis

Omschrijving

Hoi, ik ben Muis en ik ben als vondeling binnen gebracht in de opvang. Het verhaal ging dat ik door mijn oude eigenaar op straat ben gezet omdat ik wel eens lelijk deed tegen ze… schijnbaar vonden mijn mensen dit niet leuk? Nou ik ben dus echt geen straatkat, ik heb graag mijn maaltijd op tijd en mijn mandje warm. Gelukkig ben ik terecht gekomen bij mijn vrienden van het asiel. Hier deed ik ook lelijk hoor, maar ze kwamen erachter dat mijn blaas helemaal vol zat met gruis! Hehe, eindelijk snapte iemand dat ik hartstikke pijn had. Moet je je voorstellen dat elke keer als je wil plassen er kleine mesjes in je snijden? Dat dus. Gelukkig krijg ik nu aangepast voer zodat het gruis verdwijnt. 

Ik ben nu een stuk liever voor alle mensen hier, maar ik heb wel echt een hekel aan andere katten. Gelukkig heb ik hier een kamer + buitenren voor mij alleen. Een beetje gebruiksaanwijzing heb ik wel en ik zoek mensen die dat wel weten te waarderen. Mijn personeel snapt mijn voorkeuren en zijn bereid goed naar mij te luisteren :) Kom je snel kennismaken?

LET OP: het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht