Buurman

Omschrijving

Hallo allemaal, ik ben Buurman, vinden jullie dat geen gekke naam?  Nou ik ben er inmiddels al best aan gewend want ik loop al zeker 13 jaar op deze aardbol rond. Mijn precieze leeftijd weten ze hier niet en mijn baasje kan het helaas niet meer vertellen. Wat er wel van mij bekend is, is dat ik van het buitenleven hou, zet mij in een weiland met eenden en schapen en ik ben helemaal happy. 
Verder ben ik een typje van 'kijk de kat even uit de boom' en vind ik dwang niet prettig. Maar als ik je door heb en jij mij dan kom ik heel graag met je knuffelen en kan hierbij ook heel gezellig spinnen. Ik ben het best op mijn plaats in een rustig huishouden met de gelegenheid om naar buiten te gaan. Ik ben naar de tandarts geweest en ik kwam terug in het asiel met een heel aantal minder kiezen in mijn bek, er zaten wat rotte exemplaren tussen. Gelukkig hoefde ik geen kunstgebitje. Kom je snel kennis met me maken?
LET OP: Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Als er een datum genoemd wordt vanaf wanneer een kat bezoek kan ontvangen dan kan er niet eerder dan die datum kennisgemaakt worden. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht