Luna

Omschrijving

Luna is een 3 jarige poes en is door haar eerste baasje weggedaan wegens tijdgebrek, er was zelf een nieuw thuis voor haar gevonden. Ze kon prima wennen in haar nieuwe appartement en ondanks dat het wel een poes met een mening was, ging alles goed. Ze houdt ervan om geaaid te worden en ligt graag op schoot. Ook is ze speels en een laserlampje behoort tot de favorieten. Als ze iets spannend vindt, of iets niet wil dan kan ze blazen. Luna is stiekem een beetje onzeker, daar moet je door heen prikken.

Alles ging prima bij haar nieuwe baasjes, tot ze krols werd en uit een klein raampje wist te ontsnappen. Twee weken lang is ze buiten geweest tot haar baasjes haar eindelijk konden pakken. Luna was van slag van haar avontuur en we vermoeden ook door haar hormonen want ze heeft de volgende dag haar vrouwtje aangevallen. Dat heeft tot een vertrouwensbreuk geleid en daarom is besloten om haar bij ons te brengen. We hebben haar laten steriliseren en we denken dat hiermee de oorzaak van haar gedrag is weggenomen. Luna is hier nu ze eenmaal gewend is een schatje en komt zodra je bij haar binnenkomt gezellig naar je toe om geaaid te worden. We zijn er echt van overtuigd dat haar hormonen op hol waren geslagen.

We zoeken nu een 1 a 2 persoonshuishouden voor haar bij mensen zonder andere huisdieren en zonder kinderen. Ze is (op die 2 weken na) niet gewend om naar naar buiten te gaan en daarom kan ze prima op een appartement wonen. Luna heeft wat tijd nodig om in een nieuwe omgeving en aan nieuwe mensen te wennen. Haar nieuwe baasjes zijn daarom geduldig en hebben ervaring met katten. Kom je kennismaken met Luna? Ze wacht op je in onze opvang!
LET OP: Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Als er een datum genoemd wordt vanaf wanneer een kat bezoek kan ontvangen dan kan er niet eerder dan die datum kennisgemaakt worden. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht