Loonie

Omschrijving

Loonie is een stoere knul van 5 jaar oud. Hij vindt het heel gezellig om bij je in de buurt te zijn en kan lekker naast je op de bank liggen om te chillen. Hij is ook graag buiten en kon in zijn oude buurt heerlijk genieten van de rondjes die hij buiten maakte en kwam dan weer thuis voor een slaapsessie.
Waarom is hij dan bij ons terecht gekomen kan je je afvragen. Dat komt omdat Loonie zijn volumeknop kapot was. Hij was erg vocaal en het knopje zachter werkt helaas niet meer. Hij miauwt niet zomaar een beetje, maar een groot gedeelte van de dag. Hij deed dat binnen in zijn eigen huis, dat was soms lastig omdat de eigenaren hiervan soms niet konden slapen. Maar het werd vervelend toen de eigenaren klachten van de buren kregen dat hij bij hun voor de deur of in de omgeving ook begon met zijn mooie gezang. Loonie is op van alles en nog wat onderzocht. Zijn gehoor werkt prima, zijn bloedwaardes zijn allemaal perfect. Hier in de opvang lijkt zijn knopje spontaan gemaakt. Hij miauwt zelden dus de vraag is dan wat hij in een nieuw huis zal doen. 

Buiten het miauwen, is het gewoon een ideaal maatje. Hij is niet druk in huis. Voor een speeltje is hij bijna niet te porren, alleen een schoenveter vind hij leuk, maar dan ook maar voor heel eventjes. Hij is netjes zindelijk en scherpt zijn nageltjes aan een kartonnen krabplankje. Voor Loonie zijn wij op zoek naar een huisje waar men het niet erg vindt dat zijn volumeknop het mogelijk ook soms niet doet, en een lekkere bank voor hem heeft om samen te chillen. Een huisje wat afgelegen ligt zodat hij geen overlast kan veroorzaken bij de buren. Mocht je dit allemaal aan Loonie kunnen bieden, neem dan contact met ons op om een afspraak voor een kennismaking.
KENNISMAKEN EN ADOPTIE: We verzoeken om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail te sturen over de gezinssamenstelling, woonsituatie (wel/geen tuin/balkon), werksituatie (tijdens en na corona), eventuele andere huisdieren en de ervaring met katten. Op die manier krijgen we een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet ook de contactgegevens incl telefoonnummer niet te vermelden. Mailen kan naar: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak. De adoptietarieven zijn te vinden via https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht