Ariël

Omschrijving

Deze knappe dame is Ariël, een prachtige poes van rond een jaar oud. Zij werd afgelopen augustus gevonden en had heel wat klitten in haar mooie manen. Van haar baasjes was geen spoor te bekennen en we vonden een nieuw huis voor haar. In het begin vond ze een nieuwe woning best spannend maar eenmaal gewend is het een gezellige huisgenoot die graag bij je in de buurt is.

Ze houdt alleen niet van heel veel poespas aan haar lijf dus ze zal niet snel bij je op schoot kruipen of veel willen knuffelen. Wel geeft ze volop kopjes, loopt voor je voeten en zal ze likjes uitdelen en je willen wassen als jullie eenmaal vriendjes zijn. Ondanks dat is ze toch teruggekomen naar de opvang en wel omdat ze wat wisselvallig kan reageren. We zijn voor Ariel op zoek naar een ervaren baasje die niet snel onder de indruk is als ze ineens besluit dat je voeten leuk zijn om op te jagen als je net lekker op de bank zit te lezen. Ook kan ze ze tijdens het spelen ineens omslaan. We zijn er hier achtergekomen dat ze wat last van blaasgruis heeft dus kan kan het gedrag mogelijk verklaren. Ze staat nu op Royal Canin Urinary SO voeding. 

Haar nieuwe huisje heeft 1 a 2 volwassen bewoners en een tuin waar ze lekker op avontuur kan. Om een klittenbaal te voorkomen moet haar vacht natuurlijk goed bijgehouden worden. Ze is geen fan van geborsteld worden, maar hier kan natuurlijk de hulp van een kattentrimmer ingeschakeld worden. Heb je dat allemaal voor haar over en hou je wel van een kat met karakter? Dan komen we graag met je in contact!

KENNISMAKEN EN ADOPTIE: We verzoeken om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail te sturen over de gezinssamenstelling, woonsituatie (wel/geen tuin/balkon), werksituatie (tijdens en na corona), eventuele andere huisdieren en de ervaring met katten. Op die manier krijgen we een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet ook de contactgegevens incl telefoonnummer niet te vermelden. Mailen kan naar: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl. Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak. De adoptietarieven zijn te vinden via https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht