Randy

Omschrijving

Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

Hallo allemaal! Mijn naam is Randy en ik ben 6 jaar oud en ook zo rond de 6 kilo denk ik. Een flinke jongen dus. Ik ben in de opvang gekomen, omdat ik elke keer bij een huisje naar binnen ging en dat stelde de kat die daar woonde niet echt op prijs. Misschien komt het omdat ik er ook niet zo lief tegen was? Ik heb denk ik wel een baasje gehad, want ik had tenslotte een halsbandje om, maar helaas is mijn baasje mij niet komen zoeken. Nu gaan de lieve mensen van de opvang op zoek naar een nieuw huisje voor mij.
Ik houd van knuffels geven en ontvangen, maar alleen van mensen, ik ben namelijk niet zo dol op andere katten. Van mijn verleden, voordat ik in de opvang kwam, kan ik me bijna niets meer herrinneren. Wel weet ik dat ik graag een huisje zoek met een tuin. Zodat ik in de zomermaanden lekker in de zon kan liggen. Ook denk ik dat ik wel overweg kan met wat oudere kinderen vanaf een jaar of 12.

Ze hebben mij verteld dat ik 10 januari nog wel even naar de dierenarts moet om mijn tandjes weer schoon te maken en een foto van mijn rug te maken. Het lijkt alsof mijn rug een beetje gevoelig is en om zeker te weten dat het inderdaad wel meevalt wordt het even onderzocht. Zien jullie het zitten om met mij een knuffelend leven aan te gaan? Dan kunnen we misschien alvast kennismaken? 

KENNISMAKEN EN ADOPTIE: 
We verzoeken om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail te sturen over:
- de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
- de woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
- werksituatie/ werktijden 
- de ervaring met katten
- eventuele andere aanwezige huisdieren 
Op die manier krijgen we een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet ook de contactgegevens incl telefoonnummer niet te vermelden. Mailen kan naar: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl                            
Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na uitnodiging, dit doen we telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken we een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden. De adoptietarieven zijn te vinden via https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht