Maria

Omschrijving

Leuk dat je op dit profiel klikt! We vragen je om bij interesse in dit dier de informatie onderaan het profiel goed te lezen en alle gevraagde gegevens naar ons te mailen. Zonder complete gegevens kan je aanmelding niet meegenomen worden in de selectieprocedure en dat zou zonde zijn!

Dit mooie schildpadkleurige poesje is Maria, een lief vondelingetje van rond een jaar oud. Ze is op een parkeerplaats gevonden en haar eigenaar heeft haar niet meer opgehaald. Daarom gaan we op zoek naar nieuw personeel die haar op haar wenken zal bedienen. Maria is een aanhankelijk poesje en ze vindt het fijn om aandacht te krijgen en geaaid te worden. Voor dit leuke dametje zoeken we een huisje met tuin en bewoners die lekker veel thuis zijn om met haar door te brengen. We hebben natuurlijk geen idee uit wat voor huishouden ze komt, maar vermoedelijk zijn kinderen geen bezwaar.
We denken dat ze prima als enigskat kan wonen. Hier in de opvang accepteert ze katten wel, maar is in eerste instantie wat blazerig en zoekt er niet heel veel contact mee. Eenmaal wat meer vertrouwd met elkaar gaat het prima. Maria mag verhuizen vanaf 19 januari, kennismaken kan alvast. Heb je interresse in Maria? Lees hieronder dan hoe je kunt reageren.

KENNISMAKEN EN ADOPTIE: 
We verzoeken om zo uitgebreid mogelijk informatie via de mail te sturen over:
- de gezinssamenstelling (indien kinderen, de leeftijden)
- de woonsituatie (wel/geen tuin/balkon en hoe dat is afgezet)
- werksituatie/werktijden 
- de ervaring met katten
- eventuele andere aanwezige huisdieren 
Op die manier krijgen we een zo goed mogelijk beeld van de situatie. Vergeet ook de contactgegevens incl telefoonnummer niet te vermelden. Mailen kan naar: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl                   
Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Kennismaken met de asielkatten kan uitsluitend op afspraak na uitnodiging, dit doen we telefonisch. Bij meerdere gegadigden maken we een selectie voor de uitnodiging voor het kennismaken op basis van de informatie zoals gegeven in de mail. Let op: katten dienen bij adoptie met een auto opgehaald te worden. De adoptietarieven zijn te vinden via https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-vlaardingen/tarieven

Asiel

Dierenopvangcentrum Vlaardingen
Koggehaven 16
3133 LA Vlaardingen
Tel.: 088-8113580
E-mail: info.vlaardingen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht