< Terug naar overzicht

Poes uit Den Hoorn beschoten

Lokaal

23 augustus 2019

Een gevonden poes uit Den Hoorn was gewond aan haar voorpoot. Tot onze grote verbazing en schok bleek het arme dier te zijn beschoten!

Op 19 augustus deden we een oproep op Facebook voor een gevonden zwarte poes uit Den Hoorn. Ze had een gecompliceerde breuk in haar poot en daardoor werd duidelijk dat ze al eerder geopereerd was, er zat namelijk een orthopedisch plaatje in haar poot. Ze is inmiddels geopereerd en wat de dierenarts in haar poot vond is afschuwelijk; er zat een kogel in! Wie doet zoiets? Een jager? Iemand met een luchtbuks voor 'de lol'? Onbegrijpelijk, arme poes.

Pootje geamputeerd

Helaas moest haar voorpoot geamputeerd worden, en nu gaat ze met 3 pootjes verder door het leven. Vanaf 23 augustus verblijft de poes, die we Ayla hebben genoemd, in onze opvang om verder te herstellen. Arm meisje, vanaf nu wordt het allemaal beter. Een zoektocht naar de eigenaar heeft helaas nog niks opgeleverd. We hopen natuurlijk dat hij of zij zich alsnog meldt. 
Ayla net na de operatie, in opname bij de dierenarts

Kosten

De kosten voor opname, operatie en herstel lopen hoog op. Voor wie Ayla wil steunen kan een bijdrage doen via NL42RABO 0132871548 tnv Dierentehuis Nieuwe Waterweg ovv Operatie Ayla.