Open dag

Zaterdag 1 april 2023 11.00 - 15.00 uur

Tijdens de open dag zetten wij de deuren open en kun je onze opvang bekijken. We hebben een leuk programma samengesteld voor het hele gezin, en extra leuk: je hond mag ook mee!

Open dag

Kom gezellig langs op 1 april om onze opvang te bekijken en maak kennis met (een deel van) onze dieren. Er is een rondleiding door de opvang te volgen en zo krijg je de unieke kans om de katten- en hondenverblijven te zien. Uiteraard is de dierenambulance ook aanwezig die je van binnen kunt bekijken. De koffie en thee staat klaar!

Neem je hond gezellig mee!

Hondenfotograaf - Laat je hond prachtig op de foto zetten tussen 12.00 en 14.30 uur door Blue fotografie! Voor slechts 5 euro krijg je een prachtige foto en je steunt er de asieldieren mee!

Hondenwasactie - Onze fantastische vrijwilligers staan tussen 11.00 en 15.00 uur klaar om jouw kanjer te wassen voor 5 euro. De opbrengst is natuurlijk voor onze asieldieren!

Spelletjes voor je hond - Kom je spelen met je hond? In onze natuurspeeltuin staan onze vrijwilligers klaar met een superleuk parcours met verschillende spelletjes!

Balans en coördinatie - Is dat iets voor jou en je hond? Probeer het uit bij hondenschool sociaal leren


Kinderen zijn welkom!

Voor de kleine dierenvrienden is er ook genoeg te doen! Ze kunnen zich laten schminken, gratis grabbelen in de grabbelton en poffertjes eten!

Kom gezellig struinen en leuke dingen scoren

  • In onze eigen asielwinkel vind je manden, speelgoed, voerbakjes, reisboxjes en nog veel meer dierbenodigdheden voor hele kleine prijsjes. De gehele opbrengst is natuurlijk voor de asieldieren!
  • Er zijn prachtige verse bloemen te koop voor een heel leuk prijsje.
  • Bij Patricia van Wikkies hondentuigjes vind je de mooiste en veiligste tuigen (je kan je hond ook laten opmeten voor een op maat gemaakt tuig), halsbanden, lijnen en kun je een toffe penning voor de hond laten graveren
  • Mels kei is aanwezig met haar eigen prachtig beschilderde keien. Ze zijn te mooi om te laten liggen! Je kan ook een kei van je eigen lieveling bestellen.
  • Discus Vlaardingen is aanwezig met de leukste dierbenodigdheden en de lekkerste lekkernijen voor je huisdier.
  • Weet jij wat je moet doen als je dier vermist is? Of hoe je het kan voorkomen? Je krijgt alle informatie van de vrijwilligers van de vermiste dierengroep Schiedam e/o.
  • Bij Animal nature kun je terecht voor alles op het gebied van dierdrogisterij en natuurlijke geneeswijze
  • Prachtige handgemaakte halsbanden, tekenbanden en trainingstassen van Neverland design!
  • Maak kennis met Suzan van Dierenhulp aan huis en regel meteen je oppas aan huis als je een weekendje weg wil of op vakantie gaat. Daarnaast kan je een afspraak met Suzan maken om je dier thuis te laten chippen (chippen zelf kan niet tijdens de open dag)

Je hond mag gezellig mee, uiteraard uitsluitend aangelijnd. Als de rondleiding is aanbeland bij de dierverblijven mag alleen het baasje naar binnen en moet de hond onder toezicht buiten wachten. Alle bezoekers zijn verantwoordelijk voor hun eigen hond, zorg dat je voldoende afstand houdt van honden van andere bezoekers die dat nodig hebben.